Virtuaalitalli Ninovanin Tallikirja

Ninolaisten kohtaamispaikka.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Ohjeet bonuksiin!

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Ohjeet bonuksiin! lähetetty Ti Loka 02, 2012 2:00 am

Sanni

avatar
Tallinomistaja
Tallinomistaja
Bonuksista:

Mitä ovat bonukset? Bonukset ovat joko lahjoitettuja, voitettuja tai vaihdettuja statsipisteitä, jotka voivat olla joko rajattomia tai rajallisia. Bonuksilla voit kartuttaa juuri sen alueen osaamistasi, jota eniten tarvitset/haluat. Rajattomat bonukset ovat mahdollisia sijoittaa mihin tahansa osaamisalueeseen (voitetut), kun taas rajalliset ovat jo valmiiksi omassa kategoriassaan (vaihdetut, lahjoitetut).

Voitettu bonus. Erilaisista kilpailuista, tunneista ja valmennuksista voi Ninovanissa voittaa bonuksia, useimmiten yllätyksenä. Huom! Voittobonus ei välttämättä lankea koko kilpailun voittajalle tai parhaalle suorittajalle. Se voi olla myös palkinto hyvin hoidetusta hommasta, tsemppaamisesta tai sitkeästä yrittämisestä. Voitetut bonukset ovat rajattomia, ja ne näin ollen voi sijoittaa mihin tahansa osaamisalueeseensa (motivaatioon, esteratsastukseen tai vaikkapa talutukseen näin esimerkiksi). Voit tarkistaa voittobonukset aina osallistumasi tapahtuman aiheesta.

Lahjoitettu bonus. Omia pisteitä voi luovuttaa lahjoitusbonuksina. Jos tuntuu, ettei yhden tai kahden pisteen menettäminen osaamisalueesta, johon et erityisemmin jaksa panostaa, tunnu pahalta, voit lahjoittaa pisteitäsi. Bonus alueelle luodaan tällöin selkeästi otsikoitu aihe, josta tulee ilmi, että olet valmis luopumaan haluamastasi pistemäärästä

Esimerkki otsikkoon: Lahjoitetaan 3 harjauspistettä!

Lahjoittaja saa itse päättää sen, annetaanko pisteet ensimmäiselle haluajalle, vai toimitaanko jonkinlaisin perusteluin (tästä täytyy tehdä selko aiheen aloitusviestissä). Lahjoituksen saajan tulee ottaa huomioon, että lahjoitetut pisteet ovat rajallisia - jos aloittaja lahjoittaa omista kouluratsastuspisteistään 2, siirtyvät pisteet vain ja ainoastaan bonuksen saajan kouluratsastusosaamiseen.

Vaihdettu bonus. Tallilaiset voivat myös vaihtaa pisteitä keskenään, jolloin puhutaan vaihdetuista bonuksista. Jos tavoitteenasi on kehittyä esteratsastajana, voit vaihtaa muita pisteitäsi toisten tallilaisten kanssa. Tee alueelle aihe, jossa tarjoat vaihtoa: kerro selkeästi mitä pisteitä tarjoat ja mitä pisteitä haluaisit vastineeksi.

Esimerkki: Vaihdetaan 2 maastoratsastuspistettä estepisteisiin!

Muistakaa, etteivät vaihdetut bonukset voi olla rajattomia. Vaihdon täytyy olla tasa-arvoinen: 2 pistettä vastaan joko 2 pistettä (yhdestä osaamisalueesta), tai 1 pistettä kahdesta osaamisalueesta.

Huom! Olkaa erityisen tarkkoja siitä, että pisteet päivitetään heti vaihdon tai lahjoituksen yhteydessä - tee päivitys niin nopeasti kuin on mahdollista, jotta väärinkäsityksiltä vältyttäisiin. Muista linkittää aihe, jossa vaihto/lahjoitus on tehty!

Näytä käyttäjän tiedot http://kumisaapas.net/ninovan

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa